KAMPEREN, nu even anders …

KAMPEREN, nu even anders …

HALLO Lentelovers!!  

Terugkijkend: 2022. Best een druk jaar gehad en veel gasten een plezier gedaan.

Nu: het jaar 2023

Wat 2023 ons biedt?
Van alles.
Wat belangrijker is, wat gaan we onze gasten bieden….. Geloof me, naast het feit dat we vooralsnog niet automatisch handen schudden, huggen of binnen de 1,5 meter komen, zijn we niet anders dan voor CoVid-19. OK een prikje erbij in de schouder, een boostertje binnen, maar we bieden nog steeds ruime plaatsen, gastvrijheid, rust en boven al (sanitair) comfort.

Alhoewel, de energie crises is er natuurlijk bij ons ook ingeschoten. De SVR bekijkt op dit moment welk billijk tarief er voor 2023 gehanteerd mag gaan worden. We proberen altijd de SVR nachtprijs aan te houden, Zelfs willen we er net onder zitten. Recent heeft de SVR het advies gegeven om een extra bedrag te rekenen voor energie. Dit hebben we doorberekend in het personentarief en is te zien op de tarievenpagina van de site.
En heel eerlijk, daarnaast zal ook de kampeerder een aantal maatregelen moeten nemen.
Ongelimiteerd energie gebruiken en oneindig douchen en warm water tappen, dat kan niet meer.
Wat wij in ieder geval voorstaan is de eigen verantwoordelijkheid van de kampeerder op dit terrein. We verwachten dat men elkaar op een vriendelijke manier bij de les houdt en bovenal dat degene die een kleine correctie krijgt, deze met eer incasseert en zich erna gaat gedragen. Wat dat betreft is het op het terrein gelijk aan erbuiten.

U krijgt huisinformatie uitgereikt bij aankomst en u dient zich daar uiteraard aan te houden.

Voor de rest is het aan u te recreëren en geen overlast te veroorzaken aan anderen.

We willen graag ons terrein delen met rustzoekers en ruimte genieters. U dus.

Foto presentatie

Hierbij een kleine impressie van onze trots, het sanitairgebouw. Op de pagina met foto’s onder Sanitair staan meerdere foto’s van het resultaat. U wordt verwelkomd in volledig nieuw gebouw met een urinoir, 3 hang-toiletten en een sanitair ruimte met 2 douchecabines, een badkamer met douche, toilet en wastafel, 2 afsluitbare wasruimtes en een grote wasruimte specifiek voor en met zeer kleine kinderen. Ook voor de kleinere onder ons is een aparte wasruimte gemaakt. Daarnaast staan in deze ruimte een wasmachine, een magnetron, een centrifuge en is er de mogelijkheid tot handwasjes.

Het vernieuwde sanitairgebouw en de recreatieruimte zijn voorzien van (vloer-)verwarming waardoor het in de randen van het seizoen ook aangenaam verpozen is. Buiten zijn onder een afkapping 2 aparte afwas plekken. Het afval- (scheiding)plein is aangepast en iets meer bij de tijd gemaakt. De fietsenstalling heeft een eigen (zij) ingang in de stal en er zijn nu 16 oplaadpunten voor fietsen…

Ook is er speciaal voor de tent‐ers onder ons, een tentplek gecreëerd, met een vuurplaats, die onder toezicht van de beheerder voor verwarmende momenten kan zorgen.

 

2 Reacties

 1. Alet 2 jaren geleden

  Goedemorgen ,

  Tja winterslapers …..maar het voorjaar lokt en lonkt ook alweer een klein beetje …..wetend dat uw camping gesloten is , is mijn vraag of wij onze nieuwsgierigheid binnenkort even mogen laten zien als we in de buurt zijn ….we zijn gewoon benieuwd ….

  Met vr groet

  Alet vd Bosch
  Almere

 2. Peter 2 jaren geleden

  Uiteraard, ook een gesloten camping is open, om het zomaar te zeggen… bel even als je zeker wilt weten of we thuis zijn…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*