Wie zijn wij

Deze rustige en gemoedelijke camping wordt beheerd door Petra Loor en Peter Meuris.

In april 2003 zijn wij op “Erve de Weijenberg” komen wonen en hebben de, reeds vanaf 1995 bestaande SVR camping overgenomen en actief voortgezet. Vanaf de overname zijn een aantal aanpassingen aan de camping, zijn gebouwen en voorzieningen uitgevoerd. Als vervente kampeerders hebben we onze ideeen, over hoe een camping in onze ogen moet zijn, zoveel als mogelijk doorgevoerd.

Daarom hebben we de afgelopen jaren de camping een uplift gegeven om er een actuele camping van te maken. Een waar comfort, ruimte, rust en beleven voorop staat. Of u nu komt om te fietsen, te beleven of puur te zijn, het kan.
Het sanitair is modern en is in de randen van het seizoen lekker verwarmd, de fiets staat lekker overdek in de voormalige stal en kan gemakkelijk opgeladen worden als het een elektrische is, de stroom komt zoveel als mogelijk van de zon en het warm water wordt door de zon opgewarmd, het afval wordt zoveel als mogelijk gescheiden en met water wordt gepast omgegaan..

Dit alles om het U als gast meer naar de zin te maken, uiteraard binnen de kaders van een ‘Kamperen bij de Boer’ camping.

“Leven op het Land” is ons motto en we trachten dat ook over te brengen op onze gasten. Genieten van de weidsheid, de rust, de stiltes en de prachtige omgeving. U bent welkom om met ons mee te genieten.