De camping

De autoluwe camping is steeds vanaf de eerste volle week van April geopend en tot medio Oktober ontvangen we graag U als kampeergast.

In 2024 is de opening op zaterdag 30 Maart (Paasweekend).
De camping sluit uiterlijk op Zaterdag 19 Oktober.

Klein Erve is het gehele jaar open.

De Vrienden op de Fiets faciliteit is  gelijk aan de camping openingsdata beschikbaar.

We hebben de beschikking over een gastenverblijf: ‘Klein Erve’. Deze plattelandskamer biedt aan 2 personen een luxueus verblijf, voorzien van alle gemakken die bij het leven op het land horen. Zie verder op de speciale ‘Klein Erve’ website.

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd en uitgelaten buiten het terrein.

Alle kampeermiddelen zijn welkom, al maken we een uitzondering voor al te grote campers. Campers langer dan 6.99 meter zijn hier niet welkom.
We hebben geen waterinname faciliteit en ook geen uitstort faciliteit voor campers. Uiteraard wel voor wc cassettes is er een uitstort.

Erve ‘de Weijenberg’ is geen actief boerenbedrijf meer. Wel hebben we de zorg over een aantal beesten rondom de boerderij. Dat kunnen koeien zijn (jongvee) of schaapjes of pony’s.
Er lopen kippen vrij rond die voor heerlijke eitjes kunnen zorgen (daarom de honden aan de lijn).
Ook niet SVR leden zijn welkom op de camping. Men kan ter plekke lid worden.

Het dorp Empe heeft een treinstation, met aansluitingen in Apeldoorn en Zutphen op alle lange afstandslijn.

Voor een Google fotoimpressie klik: Google overzicht
Gebruik het oranje poppetje, plaats deze op de weg en kijk richting de camping voor een impressie

 

We zijn sinds 2011 aangesloten bij ECEAT en worden vermeld in de ECEAT / ANWB Groene Vakantiegids Nederland/Belgie/Luxemburg

Zonneenergie voor de camping
Vanaf het moment dat we de camping overnamen zochten we naar mogelijkheden om via zonnepanelen electra op te wekken dat gebruikt zou worden op de camping. Medio Oktober 2012 was het zover. 15 prachtige panelen staan op het dak van de ‘Klein Erve’ schuur zon te vangen en dit om te zetten naar elektra. Prachtig!! Begin 2014 zijn er nog eens 13 panelen bijgekomen.
Terwijl we een volledige asbestsanering hebben doorgevoerd in 2015, hebben we nog eens 40 panelen geplaatst op de kapschuur.
Samen brengen ze een groot deel van de stroombehoefte op voor de Camping, Klein Erve en verdere aanbouw.

Klein Erve
We hebben ook voor de niet-kampeerders een verblijfsmogelijkheid. Of wellicht als een extra-tje, U in het gastenverblijf en de kinderen in de tent ernaast… Prachtig en spannend. (zie nieuws). Indien er belangstelling is kunt u het best direct met ons contact opnemen.
Voor een uitvoerige routebeschrijving, klik hier.

Klein Erve