KAMPEREN, Even de winterstop …

KAMPEREN, Even de winterstop …

HALLO  

Van harte welkom op de site van onze camping. Een rustige, relaxtste, open camping, waar het de bedoeling is dat de bezoeker zich thuis kan voelen. Maar dan net even anders.

Wat wordt 2024.

We kunnen het nog niet weten. Er zal niet al te veel veranderen op de camping, maar wat er in de wereld erbuiten gebeurt. Geen idee. Maar laat onze camping een plekje zijn waar je je even kunt afzonderen van al dat gebeuren in de grote buitenwereld.

Een goed bericht van het gemeentelijke front: Men heeft de Toeristenbelasting verlaagd van 1.86 naar 1.50 per persoon per nacht voor kampeerders. Dat is een mooie meevaller.

Wel zullen we zuinig moeten blijven op onze grondstoffen. En dat heeft impact op ons dagelijkse leven. En heel eerlijk, daarnaast zal ook de kampeerder een aantal maatregelen moeten nemen.
Ongelimiteerd energie gebruiken en oneindig douchen en warm water tappen, dat kan niet meer.
Wat wij in ieder geval voorstaan is de eigen verantwoordelijkheid van de kampeerder op dit terrein. We verwachten dat men elkaar op een vriendelijke manier bij de les houdt en bovenal dat degene die een kleine correctie krijgt, deze met eer incasseert en zich erna gaat gedragen. Wat dat betreft is het op het terrein gelijk aan erbuiten.

Er wordt bij aankomst huisinformatie uitgereikt en deze dienen als richtlijn voor verblijf.

Voor de rest is het aan de kampeerder zelf te recreëren en geen overlast te veroorzaken aan anderen.

We willen graag ons terrein delen met rustzoekers en ruimte genieters. U dus.

Foto presentatie

Hierbij een kleine impressie van onze trots, het sanitairgebouw. Op de pagina met foto’s onder Sanitair staan meerdere foto’s van het resultaat. U wordt verwelkomd in volledig nieuw gebouw met een urinoir, 3 hang-toiletten en een sanitair ruimte met 2 douchecabines, een badkamer met douche, toilet en wastafel, 2 afsluitbare wasruimtes en een grote wasruimte specifiek voor en met zeer kleine kinderen. Ook voor de kleinere onder ons is een aparte wasruimte gemaakt. Daarnaast staan in deze ruimte een wasmachine, een magnetron, een centrifuge en is er de mogelijkheid tot handwasjes.

Het verwarmde sanitairgebouw en de recreatieruimte zijn voorzien van (vloer-)verwarming waardoor het in de randen van het seizoen ook aangenaam verpozen is. Buiten zijn onder een afkapping 2 aparte afwas plekken. Het afval- (scheiding)plein is aangepast en iets meer bij de tijd gemaakt. De fietsenstalling heeft een eigen (zij) ingang in de stal en er zijn nu 16 oplaadpunten voor fietsen…

Ook is er speciaal voor de tent‐ers onder ons, een tentplek gecreëerd, met een vuurplaats, die onder toezicht van de beheerder voor verwarmende momenten kan zorgen.

 

2 Reacties

 1. Alet 4 jaar geleden

  Goedemorgen ,

  Tja winterslapers …..maar het voorjaar lokt en lonkt ook alweer een klein beetje …..wetend dat uw camping gesloten is , is mijn vraag of wij onze nieuwsgierigheid binnenkort even mogen laten zien als we in de buurt zijn ….we zijn gewoon benieuwd ….

  Met vr groet

  Alet vd Bosch
  Almere

 2. Peter 4 jaar geleden

  Uiteraard, ook een gesloten camping is open, om het zomaar te zeggen… bel even als je zeker wilt weten of we thuis zijn…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*